Për shkak të kërkesave të larta, Cineplexx ka bërë të ditur se do e sjellë në kinema komedinë e njohur turke, Recep Ivedik.

Për premierën e këtij filmi, kinemaja në Prizren do të organizojë një event Comedy Night, ku do të ketë shumë shpërblime.

Seria e 6-të e këtij filmi e gjen protagonistin Recep Ivedik të humbur kur ai e ngatërron qytetin e Konya, një qytet i vjetër Anatolian i Turqisë, dhe e gjen veten befasisht në Kenya, ku e presin aventura dhe has në probleme të ndryshme me banorët indiogjenë të krahinës. Filmi vjen sërish nën regjinë e Toghan Gokbakar, dhe në rolin kryesor Sahan Gokbakar.

Përveç premieres së këtij filmi, Cineplexx organizon edhe eventin Comedy Night prej orës 19:00, ku do të ketë shpërblime të ndryshme si:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Piazza Italia
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Lifestyle
6x Gift Cards në vlerë prej 25€ nga Tudors
20x Kupona nga Area 52
5x duksa me Recep Ivedik nga Zhabari Print

Oraret se kur do të shfaqet ky film në kinemanë në Prizren janë: 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:15, 21:45 dhe 22:15, ndërsa në kinemanë në Prishtinë filmi fillon shfaqjen e parë nga ora 19:00, dhe vazhdon më tej në oraret 19:30, 20:00, 20:45, dhe 22:20.

Për më shumë Cineplexx në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Kosova sjell një super ofertë për biletat e këtij filmi. Për çdo biletë që paguani me Gold dhe Bonus Cards, merrni 1 tjetër FALAS.

Biletat për këtë film mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx. Më shumë informata rreth filmit mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.