0Shares

Loja “Sfidë apo pyetje” është një mënyrë mjaft e mirë të cilën konkurrentët e Big Brother e përdorin për të njohur më mirë njëri-tjetrin.

Ndërsa mes shumë pyetjeve, ato që mbizotërojnë janë pyetjet provokuese dhe ndër to ishte pyetja e Gretës për Vivin se sa herë ka qenë e dashuruar.

Përmbledhje ditore e "Big Brother Albania 9" (Video) Përmbledhje ditore e "Big Brother Albania 9" (Video)

“Pyetje e vështirë, një herë”, është përgjigjur ajo duke nënkuptuar Kein.

Mirëpo, kur ka qenë radha e Denisit për t’i bërë pyetje Keit, një pyetje sugjeruese që ka ardhur nga banorët e tjera ka qenë: “Sa vajza ka lënduar?”.

“Shumë, shumë, seriozisht, mbi 15, 20 mbase dhe më shumë”, ka pohuar ajo. /TCH/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)