Në fillim të muajit tetor, Blake Lively dhe burri i saj, Ryan Reynolds, u bënë prindërit e vajzës së tyre të tretë.

Si nënë e stërvitur, aktorja e dinte se çfarë e pret në javët e para me fëmijën e saj. Ajo gjithashtu ndau këtë përvojë në rrjetet sociale dhe përpiloi një listë të gjërave të nevojshme për të porsalindurit, që gjatë kohës sa ishte shtatzënë.

Lively dhe Reynolds bëhen prindër për herë të tretë Lively dhe Reynolds bëhen prindër për herë të tretë

“U bashkova me Amazon dhe bëra një listë për fëmijë, sepse miqtë e mi që kanë fëmijë vazhdojnë të më kërkojnë gjëra për të përdorur”.

“Pra, këtu janë të gjitha në një vend. Këto janë produktet që më ndihmuan me të vegjlit e mi”, është shprehur Blake, transmeton KP.

Edhe pse jemi mësuar të kemi yje të shpërndajnë kur blejnë veshje për fëmijë, është e pamundur të vërehet se lista e gjërave që aktorja ka postuar është akoma e përballueshme.