Portierit të Barcelonës, Marc Andre ter Stegen i doli punë me një punjonës të stadiumit, pasi gjermani u ankua edhe te gjyqtari i ndeshjes. 

Puntori i Sevilla ishte vendosur në tribunat pas portës së Marc-Andre ter Stegen, i cili hapi nisi një dialog me të, duke  i kërkuar që të ndalonte së bërtituri.

“Ndaloni së foluri. Tregoni pak respekt. Ju nuk jeni këtu për të folur. Ju jeni këtu për të bërë punën tuaj”, i tha portieri atij.

Punonjësi i Sevillas nuk e mbajti gjuhën dhe iu përgjigj portierit të Barcelonës .”Unë do të ndalem, sepse ti thua kështu”, i tha djali topi me ironi.

“Unë nuk jam duke folur, unë kam kërkuar vetëm një karton të verdhë. Unë nuk do të hesht”, shtoi ai.

Pasi pa incidentin, gjyqtari Lahoz gjithashtu iu afrua djaloshit me top për t’ia kujtuar se cila ishte puna e tij.

“Të lutem më bëj një nder. Kur topi shkon atje [në shkallët e stadiumit], atëherë ju hyni në lojë për ta kthyer topin përsëri. Kjo është puna juaj, mirë?”, i tha gjyqtari. /Telegrafi/