Një video e cila u bë virale në mediet sociale tregon një dukuri të pazakontë në Urën e re të Rrugës së Gjashtë të Los Angeles – një berber që i prenë flokët një klienti.

Videoja, e publikuar në Instagram nga Adam Farias, tregon një berber duke ia prerë flokët një burri në mes të korsive të trafikut në urë, që u hap disa javë më parë, transmeton Telegrafi.

Identiteti i berberit dhe qëllimi i tij në mes të rrugës mbeten të paqarta.

Departamenti i Policisë së Los Angeles tha se ura është mbyllur në disa raste për shkak të ‘zaptimit’ të paligjshëm të rrugëve.

Reklama