Ky lloj i masazhit është i bazuar në mjekësinë kineze ku parasheh prekjen e stomakut vetëm me duar – për dy minuta në ditë

Kryerja e këtij masazhi e pastron dhe detoksikon organizmin, duke ndihmuar në përshpejtimin e metabolizmit, përmirësimin e sistemit të tretjes si dhe dhimbjeve që i shkakton kapsllëku, transmeton Telegrafi.

Para se të filloni, keni parasysh se nuk duhet ta bëni këtë masazh në këto rrethana:

– Menjëherë pasi të keni ngrënë ushqim

– Nëse jeni shtatzënë

– Nëse keni gurë në fshikëz apo veshkë

– Nëse vuani nga shtypja e lartë e gjakut

– Nëse keni ulcerë në zorrë apo stomak

– Nëse keni gjakderdhje në stomak apo mushkëri

/Telegrafi/