Kylie Cain nga Mançesteri i Anglisë, ishte nervozuar shumë me Craig Richardson, që gërhiste vazhdimisht dhe nuk e lente të flinte. Për këtë arsye, iu hakmor duke i ngjitur gishtin për gjoksi.

Nëna e pesë fëmijëve, që duhet të zgjohet në kohë të caktuar për ta ushqyer të birin e vogël, më nuk e zinte gjumi shkaku i zhurmës së bashkëshortit, transmeton Telegrafi.

Pos që i bëri këtë lojë, u kujdes edhe t’ia vë sipër një thua artificial.

Videoja e postuar më poshtë, e tregon atë teksa e zgjon bashkëshortin, si dhe reagimin e tij kur e sheh ngjitjen e pazakontë. /Telegrafi/