Vizitorët që kishin shkuar në një bregdet të Kosta Rikës për të parë balenat, përjetuan më shumë se që kërkuan, kur një balenë kërceu papritmas nga sipërfaqja.

Shkaku i përplasjes së trupit me disa tonelata, një sasi e konsiderueshme uji mbuloi barkën e të pranishmëve, transmeton Telegrafi.

“Ishte si një përshëndetje e ftohtë, sikur donte të na thoshte të largoheshim, sepse po e pengonim”, ka thënë një vizitor.

Shumica preh tyre mbetën të frikësuar, pasi mendonin se balena mund të kthehej sërish dhe të sulmojë barkën. /Telegrafi/