Në një video katërminutëshe nga “spoonfilm.com” të shpërndarë në internet janë shfaqur bukuritë “sekrete të pazbuluara” të Shqipërisë.

Sipas përshkrimit, përcjell Telegrafi, Shqipëria ka qenë njëri ndër vendet më sekrete për udhëtim në Evropë, për vite të tëra. Madje edhe zgjerimin e turizmit, ky vend, sipas tij mbetet një vend shumë tërheqës për tu vizituar.

“Rrugëtimi përmes pjesëve të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s si Beratit, Gjirokastrës dhe Butrintit. Shikojeni Krujën dhe kryeqytetin Tirana. Kënaquni me plazhet e bukura të Ksamilit, Himarës dhe Gijpe”, ka shkruar ai në përshkrimin e videos. /Telegrafi/