Stacioni policor në Ferizaj nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj,  me datën 31.10.2021 kishte pranuar një informacion se në fshatin  Gërlicë të Ferizajt ishte një rast i kanosjes.

Në lidhje me këtë, policia ka marr veprimet e nevojshme dhe këtë rast ishte duke e hetuar Njësia e Hetimeve nga stacioni policor në Ferizaj .

Ndërsa sot, me datën 08.12.2021 rreth orës 15:00, pas një pune hetimore policët hetues kanë arrestuar personin e dyshuar me inicialet L.A  51 vjeçar, i cili kishte kanosur dy persona tjerë me inicialet S.M 31 vjeçar dhe K.M  22 vjeçar, që të dy shtetas kosovar.

I dyshuari është shoqëruar në stacionin policor në Ferizaj  dhe pas intervistimit nga ana e policisë, me vendim të Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, i njëjti është dërguar në mbajtje për 48 orë për procedura të mëtejme hetimore./Telegrafi/