Këngëtari shqiptar i cili jeton dhe vepron në Gjermani, Ardian Bujupi, ka publikuar të gjitha këngët e albumit të ri të titulluar “Rahat”.

Në kuadër të këtij albumi hyjnë gjithsej 38 projekte, të cilat tashmë janë lansuar edhe me klipe.

Megjithatë, ai së fundmi tregon se këtë album të tij mund ta dëgjojnë vetëm ata të cilët kanë çasje në platformën Spotify.

Ardian Bujupi (Foto: Instagram)

I njëjti disa këngë i ka sjellë në gjuhën shqipe e disa të tjera janë të përziera edhe me gjuhën gjermane.

Të gjitha lajmet nga Ardian Bujupi Të gjitha lajmet nga Ardian Bujupi

Ndërkaq, të fundit që e ka publikuar me klip titullohet “Casino” dhe trajton një temë mjaft të veçantë.

Ky i fundit është mjaft aktiv edhe me koncerte muzikore jo vetëm në trojet shqiptare, por edhe më gjerë. /Telegrafi/