Arabia Saudite dhe Meksika do të përballen në xhiron e tretë të fazës së grupeve në Kampionatin Botëror.

Sauditët kanë një fitore, të marr ndaj Argjentinës në xhiron e parë, kur fituan 2-1.

Në anën tjetër Meksika ka vetëm një pikë të marr ndaj Polonisë në xhiron e parë.

Suaditët do t’iu besojnë dyshes AlDaësari dhe Alshehri.

Meksika në anën tjetër luajnë në sulm Lozano, Vega dhe Martin.


Arabia Saudite: Alowais, Alghannam, Alamiri, Altambakti, Albulaylhi, Aldulhamidi, Alhassan, Kano, AlDawsari, Alshehri, Albrikan.

Meksika: Ochoa, Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo, Alvarez, Pineda, Chaves, Lozano, Vega, Martin.


/Telegrafi/