0Shares

Apple iOS 11 pritet të debutojë me përditësimin e saj të madh softuerik, i cili pritet të sjell ndryshime të mëdha iPhone dhe iPad.

Janë gjashtë video në total, përmes së cilave Apple ka shfaqur disa nga risitë e mëdha që vijnë me softuerin e ri.

Të gjitha videot mund t’i shihni mëposhtë:

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)