0Shares

Së bashku me lansimin e një beta versioni të ri të iOS 11, Apple lëshoi gjithashtu një beta të ri të macOS, macOS High Sierra Beta 4. Përditësimi i MacOS High Sierra Beta 4 sjell një sërë veçorish të reja në gamën e kompjuterëve të Apple Mac.

MacOS i ri i High Sierra Beta 4 është lëshuar për zhvilluesit, por nuk është në dispozicion si pjesë e programit të testimit beta të Apple.

MacOS High Sierra Beta 4 prezanton Apple File System (APFS) nga iOS në Mac dhe gjithashtu vjen me mbështetje për VR dhe karta grafike të jashtme.

Ende nuk ka detaje se kur Apple do të lëshojë përditësimin e ri të macOS High Sierra, gjithë që ne dijmë dimë është se softueri vjen këtë vjeshtë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)