Sir Anthony Hopkins nuk dihet saktësisht nëse do të mundet ta luante rolin e gjyshit në ndonjë projekt filmik, megjithëse në sirtarin e triumfeve ka edhe një çmim Oscar.

Reklama

Hopkins nuk ka folur me fëmijën e tij të vetëm gati dy dekada, dhe në një intervistë të re, aktori 80-vjeçar thotë se nuk e di nëse vajza e tij e ka bërë gjysh.

“Unë nuk kam asnjë ide,” tha Hopkins për Radio Times kur u pyetën nëse vajza Abigail e ka bërë atë një gjysh.

“Njerëzit prishin marrëdhëniet. Familjet ndahen dhe ju e dini, “merreni më me jetën tuaj.” Njerëzit bëjnë zgjedhje”, tha aktori.

Reklama

Kur u pyet se pse është kaq i ftohtë, Hopkins u përgjigj: “Epo, jam i ftohtë. Sepse jeta është e ftohtë. Është si përgjigja e John Osborne kur dikush i tha atij, ‘Z. Osborne, loja juaj është kaq fyese, “dhe ai tha,” Jeta është ofenduese “.

Reklama

Abigail Hopkins, 48 vjeç, është vajza e aktorit me gruan e tij të parë, Petronella Barker. Ai dhe Barker u martuan në vitin 1966 dhe qëndruan të kurorëzuar deri në vitin 1972.

Abigail është këngëtare, kompozitore dhe aktore. Në një intervistë të vitit 2006 për “The Telegraph”, ajo zbuloi se nuk e kishte parë babanë në pesë vjetët e fundit as në ekranet e mëdha të kinemave. /Telegrafi/