Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier u ka uruar të gjithë qytetarëve të Kosovës, Vitin e Ri 2023.

Ambasadori amerikan ka uruar që viti 2023 të jetë vit i përparimit dhe zgjidhjeve e nevojave të qytetarëve të Kosovës.

“Familja ime dhe unë ju uroj të gjithëve një vit të ri të mrekullueshëm. Qoftë viti 2023 të sjellë paqe, përparim dhe zgjidhje që u shërbejnë nevojave të të gjithë kosovarëve”, shkruan ambasadori amerikan. /Telegrafi/