Rok muzikant i famshëm, Alice Cooper zbuloi se ka një “pakt të vdekjes” me bashkëshorten, Sheryl Goddard se do të vdesin në të njëjtën ditë.

Plani tronditës i referohet vdekjes së secilit prej tyre dhe muzikanti deklaroi se arsyeja është se nuk mund të mbijetojnë pa njëri-tjetrin.

“Unë nuk mund të jetojë pa praninë e saj. Ne gjithmonë kemi se kurrë nuk do të mbajmë zi për njëri-tjetrin. Kurrë do që të ndodh, ne do të shkojnë së bashku”, tha ai.

Ata janë të martuar gati 43 vjet dhe kurrë nuk e kanë mashtruar njëri-tjetrin. Ata u dashuruan kur Sheryl filloi të vallëzonte në shfaqjet e këngëtarit të vitit 1975. Alice gjithmonë tha se ajo ishte shoku më i mirë.

Reklama
Reklama

“Martohuni me vajzën që e doni. A nuk është kjo gjëja më e rëndësishme. Mos u martoni me një vajzë që ju vetëm e dashuroni. Ne kurrë nuk fjalosemi dhe nuk e mashtrojmë njëri-tjetrin. Ne jemi ende një çift i përkryer”, ka thënë muzikanti popullor.

Ndryshe, çifti u martua në vitin 1976 dhe deri më tani kanë tri fëmijë – vajzat, Calicao (38) dhe Sonora, (27), si dhe djalin 34-vjeçar, Dashiella. /Telegrafi/