LAJMI I FUNDIT:

3P Logistics me çmime bombastike në shërbimet e transportit parcial të mallrave për gjithë Evropën

3P Logistics me çmime bombastike në shërbimet e transportit parcial të mallrave për gjithë Evropën

Në një botë të njohur për zhvillimin e shpejtë ekonomik dhe tregtinë ndërkombëtare, logjistika është bërë një faktor kyç për suksesin e çdo kompanie. Në këtë kontekst, **3P Logistics** është një emër që ngritet si një zgjedhje e preferuar për transportin rrugor parcial në gjithë Evropën.

3P Logistics përveç si një partner i DHL Express për Kosovë, gjithashtu njihet edhe si një kompani logjistike e specializuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor parcial në të gjithë Evropën.

Një nga pikat më të forta të kësaj kompanie është angazhimi i saj ndaj cilësisë dhe efikasitetit në të gjitha nivelet e shërbimit të saj. Me një infrastrukturë moderne dhe një flotë të specializuar të mjeteve të transportit, 3P Logistics ka arritur që për të gjithë eksportuesit e Kosovës të bëjë transportin rrugorë parcial shume më të lirë, më të lehtë; dhe më të sigurt.

Nga tani, të gjitha kompanitë eksportuese të Kosovës mund ti planifikojnë transportet e mallrave të tyre me kohë, pasi qe “3P Logistics” ofron transporte të rregullta javore nga Kosova në të gjithë Evropën dhe anasjelltas.

Ajo çka është edhe më atraktive për eksportuesin janë çmimet shume atraktive qeëfillojnë EUR 99.00 për paletë.

Ky çmim i favorshëm është bërë i mundur falë strategjisë së re në planifikimin dhe utilizimin efektiv të burimeve të saj logjistike.

Për ata që kërkojnë një partner të besueshëm në fushën e logjistikës, 3P Logistics është një emër që vlen të konsiderohet.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona të transportit parcial:

Tel: +383 45 500 476

Email: sales@3plog.net

Rr. Ahmet Krasniqi nn, 10000 Prishtinë