Me produkte kualitative dhe shumëllojshmëri në të gjitha sektoret, Emona Center veç se e ka dëshmuar veten në treg, duke fituar kështu besimin e klientëve në përzgjedhje për blerje.

E edhe në ditëlindjen e 16-të Emona Center mendon për konsumatorin, për nder të kësaj dite e si falenderim për të gjithë klientët do të ketë: zbritje, oferta dhe dhurata në 16 pika në Kosovë.

Gjithashtu edhe loja e madhe shpërblyese që zgjat deri me 4 dhjetor.

Përndryshe Emona Center është i vetmi rrjet i supermarketeve në Kosovë që ka fituar çmime ndërkombëtare tri herë radhazi:

INTERNATIONAL STAR AWARD for QUALITY,

Geneva 2017

 

INTERNATIONAL AWARD in EXCELLENCE and QUALITY,

Frankfurt 2018

 

QUALITY&INNOVATION and EXCELLENCE ,

Madrid 2021

16 vjet nder, përgjegjësi dhe korrektësi!

Emona Center, Ne dallojmë nga të tjerët.