Një vajzë e moshës 17 vjeçare nga fshati Ceceli, Vushtrri, ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Rastin e ka raportuar në Polici, babai i vajzës.

Rasti në hetime. /KP/Telegrafi/