Është zhdukur një vajzë në fshatin Vitomiricë të Pejës.

Për rastin ka raportuar nëna e saj. Derisa ka raportuar se vajza ka dalë nga shtëpia e nuk është kthyer, ajo ka thënë edhe se vajza e saj është përdoruese e substancave narkotike.

“Ankuesja f/k ka raportuar se vajza e saj f/k ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Sipas ankueses, viktima është përdoruese e substancave narkotike”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.