Një grua nga Gjilani ka raportuar në polici se djali i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas saj ai kishte probleme psikike, kurse sipas policisë rasti është duke u hetuar.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se djali i saj mashkull kosovar me problem psikike, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u hetuar”, raporton policia./Telegrafi/