Veçse jemi futur në 10 ditët e fundit para mbajtjes së zgjedhjeve lokale në vendin tonë, dhe me siguri shumica keni filluar të lodheni e të mërziteni nga emisionet e shumta e fushatat ekstreme që bëhen.

Por si gjithmonë, Auto Mita vjen me fushatën më interesante në vend, e më të përshtatshme për të gjithë ju që dëshironi të vozisni veturë të re, të mirë e me garancion.

Auto Mita ka prezantuar kampanjën “Në kohë zgjedhjesh, ZGJEDH çka t’dush FALAS”.

Kjo nënkupton se ju mund të blini veturë krejtësisht të re e moderne dhe krahas saj të zgjedhni FALAS sipas dëshirës njërën prej këtyre:

– 3 servise FALAS
– Voucher për goma të dimrit
– Regjistrimin e parë me sigurim kasko 1 vit falas
– Asistencë rrugore
– 5 vjet garancion
– 1 rezervuar naftë

Oferta vlen vetëm për veturat në stok deri me datën 31 tetor.

Për më shumë informacione, kontaktoni Auto Mitën në 045 500 588 ose 045 645 666.