Një modele ka mbetur me fytyrë të skuqur kur gjatë një loje në një spektakël televiziv, i zbulohet pa dashje gjoksi.

Daiana Menezes 29-vjeçe ishte pjesëmarrësve në spektaklin televiziv “Brazil’s Minute to Win It”, ku garuesit obligohen që brenda 60 sekondave të kryejnë detyrat që u janë dhënë, transmeton Telegrafi.

Ajo ishte duke luajtur “Bouncer”, një lojë interesante ku garuesit duhet brenda një minute të fusin në gota të plastikës sa më shumë topa.

Dhe në një moment derisa po garonte, asaj i zbulohet pa dashje gjoksi për shkak se bluza të cilën e kishte veshur ishte e hapur shumë në pjesën anësore.

Ajo këtë gjë nuk e kishte vërejtur gjatë lojës, por shikuesve dhe të pranishmëve në sallë nuk u kishte ikur ky moment. /Telegrafi/