Kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook shkruan se e pranon rekomandimin e dhënë në kuadër të javës ndërkombëtare e shkrimeve në media duhet të konsiderohet përpara se të ndahet ndonjë përmbajtje, sepse, siç thekson ai, ndarja e informacionit të pasaktë ose të rremë mund të ketë pasoja serioze dhe madje fatale.

“E pranoj rekomandimin që të mendohemi parase të shpërndajmë, si iniciativën në kuadër të javës ndërkombëtare të shkrimeve në media. Shpërndarja e informacionit të pasaktë ose të rremë mund të ketë pasoja serioze dhe madje fatale.

Le të bashkohemi dhe të ndalojmë dezinformimin në internet”, shkruan Zaev./Telegrafi/