Zoran Zaev

Zoran Zaev

Zoran Zaev është kryeministër i Maqedonisë dhe kryetar i LSDM-së nga 1 qershor, 2017.

2548 Artikuj
LAJMET NGA "Zoran Zaev"
Mickoski: A e di dikush se ku është Katica Janeva? Mickoski: A e di dikush se ku është Katica Janeva?
Këta janë disa nga drejtorët e shkarkuar nga Zaev Këta janë disa nga drejtorët e shkarkuar nga Zaev