LAJMI I FUNDIT:

Mediat në Maqedoni

199 Artikuj

Mediat në RMV do të kenë mundësi t’i ndjekin edhe seancat për lëndët civile, për të cilat ka interes publiku

Mediat në RMV do të kenë mundësi t’i ndjekin edhe seancat për lëndët civile, për të cilat ka interes publiku

Maqedonia e Veriut
Mishev: Maqedonia edhe pse ka ndaluar mediat ruse, dezinformatat vijnë nga mediat serbe

Mishev: Maqedonia edhe pse ka ndaluar mediat ruse, dezinformatat vijnë nga mediat serbe

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Mediat kanë rol të rëndësishëm në procesin zgjedhor

Aggeler: Mediat kanë rol të rëndësishëm në procesin zgjedhor

Maqedonia e Veriut
Punonjësit e mediave në Maqedoninë e Veriut me paga nën mesatare

Punonjësit e mediave në Maqedoninë e Veriut me paga nën mesatare

Maqedonia e Veriut
Liria e shtypit në Ballkanin Perëndimor, Maqedonia renditet e 36-ta

Liria e shtypit në Ballkanin Perëndimor, Maqedonia renditet e 36-ta

Politikë
Raporti i DASH: Korrupsion serioz qeveritar dhe dhunë ndaj gazetarëve

Raporti i DASH: Korrupsion serioz qeveritar dhe dhunë ndaj gazetarëve

Maqedonia e Veriut
Pendarovski nënshkroi Ligjin për shërbime audio dhe audiovizuale, kufizohen mjetet që mund të shpenzohen gjatë fushatës

Pendarovski nënshkroi Ligjin për shërbime audio dhe audiovizuale, kufizohen mjetet që mund të shpenzohen gjatë fushatës

Maqedonia e Veriut
ASHMAA dënon shkrimin e Apasievit ndaj “Kanal5”: Tejet vulgar dhe i papërshtatshëm

ASHMAA dënon shkrimin e Apasievit ndaj “Kanal5”: Tejet vulgar dhe i papërshtatshëm

Maqedonia e Veriut
Rikthehet reklamat shtetërore në televizionet private, deputetët miratuan ligjin për ASHMAA

Rikthehet reklamat shtetërore në televizionet private, deputetët miratuan ligjin për ASHMAA

Politikë
ASHMAA dënon deklaratat e Kovaçevskit kundër gazetarëve

ASHMAA dënon deklaratat e Kovaçevskit kundër gazetarëve

Maqedonia e Veriut
Geer për zgjedhjet: Është e rëndësishme që mediat të raportojnë në mënyrë të paanshme

Geer për zgjedhjet: Është e rëndësishme që mediat të raportojnë në mënyrë të paanshme

Politikë
Shoqatat mediale në RMV kundërshtojnë kthimin e reklamave qeveritare në ekran

Shoqatat mediale në RMV kundërshtojnë kthimin e reklamave qeveritare në ekran

Maqedonia e Veriut
Raport: Maqedonia e Veriut me progres në lirinë e medias, edhe pse jo koherente dhe disi e kufizuar

Raport: Maqedonia e Veriut me progres në lirinë e medias, edhe pse jo koherente dhe disi e kufizuar

Maqedonia e Veriut
Azir Aliu: Punojmë në përmirësimin dhe përforcimin e lirisë dhe transparencës së mediumeve

Azir Aliu: Punojmë në përmirësimin dhe përforcimin e lirisë dhe transparencës së mediumeve

Maqedonia e Veriut
Pengoi gazetarët në punën e tyre, kallëzim penal ndaj një personi në Maqedoni

Pengoi gazetarët në punën e tyre, kallëzim penal ndaj një personi në Maqedoni

Kronikë e Zezë
Agjencia e Mediave dënon sulmin ndaj ekipit të “Alsat”

Agjencia e Mediave dënon sulmin ndaj ekipit të “Alsat”

Maqedonia e Veriut
Të punësuarit në AIM kërkojnë paga më të larta

Të punësuarit në AIM kërkojnë paga më të larta

Maqedonia e Veriut
Lehtësohet puna e mediave, Gjykata e Lartë me vendim të ri për raportim nga seancat gjyqësore

Lehtësohet puna e mediave, Gjykata e Lartë me vendim të ri për raportim nga seancat gjyqësore

Maqedonia e Veriut
Kushtetuesja shfuqizoi një pjesë të nenit 9 të Rregullores së Agjencisë së Medias në Maqedoni

Kushtetuesja shfuqizoi një pjesë të nenit 9 të Rregullores së Agjencisë së Medias në Maqedoni

Politikë
Kovaçevski: Mediat partnerë në ndërtimin e një shoqërie evropiane, të lirë dhe demokratike

Kovaçevski: Mediat partnerë në ndërtimin e një shoqërie evropiane, të lirë dhe demokratike

Politikë


mob5