0Shares

Aplikacioni YouTube për Android po fillon të mbështesë videot HDR në pajisjet e zgjedhura.

Aktualisht, Google është duke shfaqur funksionin e ri. Në qoftë se zotëroni një Pixel (ose Pixel XL), Samsung Galaxy S8 (ose S8 +) ose Note8, LG V30 ose Sony Xperia XZ Premium, do të keni mundësi të shihni videot e xhiruara në HDR. Kjo është lista e tërë në këtë moment.

Si zakonisht, me përditësimin e Google të funksioneve të reja brenda aplikacioneve ose shërbimeve të saj mobile, jo të gjithë ata që kanë një nga ato aparate aktualisht po shohin mbështetjen e HDR.

Në mënyrë që të tregoni nëse jeni një nga ata me fat, duhet të luani një video të shtënë në HDR dhe pastaj kontrolloni opsionet e cilësisë së aplikacionit YouTube – në thelb të gjitha opsionet e zgjidhjes duhet të përmendin “HDR”.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)