Meqenëse më shumë se gjashtë milionë njerëz vizitojnë Oktoberfestin e Munihut çdo vit, nuk është befasi që edhe të famshmit duan të jenë pjesë e këtij evenimenti.

Reklama

Klan Kosova jua sjell disa prej yjeve, të cilët këtë vit shkuan në Gjermani për festivalin më të madh të birrës në botë.

Arnold Schwarzenegger

schawarzi

Justin Bieber

biber

Kevin Spacey

spacey

Richard Branson

branson

Oliver Stone, Shailene Woodley dhe Joseph Gordon-Levitt

stone

Joseph Baena dhe Schwarzenegger

banea

Shailene Woodley

woodley