LAJMI I FUNDIT:
Kevin Spacey

Kevin Spacey

44 Artikuj

Akuzohet për sulm seksual ndaj katër burrave, Kevin Spacey: Njërin prej tyre e kam prekur në mënyrë romantike

Akuzohet për sulm seksual ndaj katër burrave, Kevin Spacey: Njërin prej tyre e kam prekur në mënyrë romantike

Yjet
Kevin Spacey thyen heshtjen pasi u lirua nga akuzat për abuzim seksual: Mediat më shndërruan në një përbindësh

Kevin Spacey thyen heshtjen pasi u lirua nga akuzat për abuzim seksual: Mediat më shndërruan në një përbindësh

Yjet
Kevin Spacey pranon çmimin për ‘arritje jetësore’ mes akuzave për sulm seksual

Kevin Spacey pranon çmimin për ‘arritje jetësore’ mes akuzave për sulm seksual

Yjet
Kevin Spacey do t’ua paguajë 30 milionë euro krijuesve të dramës “House of Cards”

Kevin Spacey do t’ua paguajë 30 milionë euro krijuesve të dramës “House of Cards”

Yjet
Akuzohet për abuzime seksuale – Kevin Spacey do të paraqitet këtë javë në gjykatë në Mbretërinë të Bashkuar

Akuzohet për abuzime seksuale – Kevin Spacey do të paraqitet këtë javë në gjykatë në Mbretërinë të Bashkuar

Yjet
Kevin Spacey mund të ekstradohet në Mbretërinë e Bashkuar lidhur me akuzat për keqtrajtim seksual

Kevin Spacey mund të ekstradohet në Mbretërinë e Bashkuar lidhur me akuzat për keqtrajtim seksual

Po Flitet
Kevin Spacey përballet me akuza të reja seksuale në Mbretërinë e Bashkuar

Kevin Spacey përballet me akuza të reja seksuale në Mbretërinë e Bashkuar

Yjet
Kevin Spacey i kërkon gjykatësit të heqë padinë e Anthony Rapp për abuzim seksual

Kevin Spacey i kërkon gjykatësit të heqë padinë e Anthony Rapp për abuzim seksual

Yjet
Pas akuzave që ia shkatërruan karrierën, Kevin Spacey rikthehet në xhirime

Pas akuzave që ia shkatërruan karrierën, Kevin Spacey rikthehet në xhirime

TV / Film
Kevin Spacey paditet nga aktori Anthony Rapp për sulm seksual

Kevin Spacey paditet nga aktori Anthony Rapp për sulm seksual

Yjet
Tridhjetë të famshmit që kanë qenë nxënës të së njëjtës shkollë

Tridhjetë të famshmit që kanë qenë nxënës të së njëjtës shkollë

Yjet
Dhjetë yjet botërore që e kanë përjetuar tmerrin në të kaluarën

Dhjetë yjet botërore që e kanë përjetuar tmerrin në të kaluarën

Imran Amiti
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1959: Hrushovi, Shqipëria dhe plani i leshit

Viti 1959: Hrushovi, Shqipëria dhe plani i leshit

Agron Shala
Thëniet më epike nga personazhi i serialit “House of Cards” të cilat do t’ju motivojnë

Thëniet më epike nga personazhi i serialit “House of Cards” të cilat do t’ju motivojnë

Këshilla Lifestyle
Kevin Spacey për herë të parë del publikisht që nga lirimi prej akuzave të ngacmimit seksual

Kevin Spacey për herë të parë del publikisht që nga lirimi prej akuzave të ngacmimit seksual

Yjet
Kevin Spacey u lirua nga njëra akuzë për ngacmim seksual

Kevin Spacey u lirua nga njëra akuzë për ngacmim seksual

Yjet
Ata akuzohen për ngacmime seksuale, Dench kujton kontributin e Spaceyt dhe Weinsteinit

Ata akuzohen për ngacmime seksuale, Dench kujton kontributin e Spaceyt dhe Weinsteinit

Yjet
Nga Meryl Streep te Marlon Brando, 40 aktorët që e kanë fituar së paku një Oscar

Nga Meryl Streep te Marlon Brando, 40 aktorët që e kanë fituar së paku një Oscar

TV / Film
Kevin Spacey deklarohet ‘i pafajshëm’ lidhur me akuzat për keqtrajtim të një 18-vjeçari

Kevin Spacey deklarohet ‘i pafajshëm’ lidhur me akuzat për keqtrajtim të një 18-vjeçari

Po Flitet
Pas lajmit se do të paditet për keqtrajtim, Spacey publikon një video që besohet se është reagim ndaj akuzave të shumta

Pas lajmit se do të paditet për keqtrajtim, Spacey publikon një video që besohet se është reagim ndaj akuzave të shumta

Po Flitet
Edhe zyrtarisht, Kevin Spacey paditet për ngacmim seksual

Edhe zyrtarisht, Kevin Spacey paditet për ngacmim seksual

Yjet
Filmi i ri i Kevin Spacey pëson debakël, fiton vetëm 126 dollarë gjatë fundjavës

Filmi i ri i Kevin Spacey pëson debakël, fiton vetëm 126 dollarë gjatë fundjavës

TV / Film
Akuza të reja ndaj Kevin Spaceyt për keqtrajtim seksual të meshkujve

Akuza të reja ndaj Kevin Spaceyt për keqtrajtim seksual të meshkujve

Po Flitet