Me 22 nëntor, Yamamay, brendi italian i të brendshmeve, hapet në Albi Mall, sjell frymë të re, të brendshme për tërë familjen, koleksioni për femra, meshkuj dhe fëmijë do të jetë në dizpozicion të klientëve!

Yamamay lindi në vitin 2001 nga një ide e Gianluigi Cimmino. Dhe meqenëse ai besonte fuqimisht në potencialin e rritjes së tregut të të brendshmeve i kërkoi familjes së tij të përballet me një sfidë të re biznesi.

Dhe cili është misioni i Yamamay-it?

Misioni është i qartë “të hyjmë në zemrën e çdo gruaje Yamamay” duke e bërë dyqanin mjedis emocional dhe angazhues, ku konsumatori mund të përfitojë plotësisht nga produktet tona.

E veçanta, kësaj here është se koleksionit i janë bashkëngjitur edhe koleksioni për meshkuj dhe fëmijë, dhe misioni kryesor tashmë ka kaluar në zemër të familjes, të gjithë të përfitojnë nga këto produkte.

Suksesi i ekskluzivitet të këtij brendi ka krijuar vlera për shkak se gjatë tërë kohës ka komunikuar me publikun dhe konkurrentët njësoj.

Mos e humbisni rastin dhe bëhuni pjesë e hapjes së brendit Italian në Albi Mall dhe mund të përfitoni edhe nga zbritjet -20% me rastin e hapjes, duke ju sjellur më afër jush trendin botëror të veshjeve të brendshme!