Moti pak më i ftohtë është i shkëlqyeshëm për eksperimentim me modën

Kjo pjesë e rrobave me sukses i përgjigjet çdo sfide të modës. E bën bazë e çdo stili dhe patjetër duhet të gjendet së paku një në çdo gardërobë, transmeton Telegrafi.

Shkon shkëlqyeshëm me variante të shkujdesura, mirëpo do të përshtatet lehtë dhe me veshjet e përshtatshme për dalje në mbrëmje.

Po ju sjellim disa veshje të cilat mund t’ju shërbejnë si inspirim për ditët në vijim.

Shkon shkëlqyeshëm me taka të larta

View this post on Instagram

A post shared by Emma Hill (@emmahill) on Aug 30, 2019 at 12:42am PDT

Gjithashtu, shkëlqyeshëm përshtatet edhe me stil të shkujdesur. Atletet, xhinset dhe xhaketat janë kombinimi fitues

View this post on Instagram

A post shared by Emma Hill (@emmahill) on Sep 7, 2019 at 8:29am PDT

View this post on Instagram

A post shared by ALEXANDRA FRÁŇOVÁ (@alexfranova) on Sep 23, 2019 at 10:50am PDT

Duket shkëlqyeshëm në kombinim edhe me fustane edhe me funde

View this post on Instagram

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Sep 22, 2019 at 12:16pm PDT

Për dalje në mbrëmje, bëni nga xhaketa fustan interesant

View this post on Instagram

A post shared by ✨Bahlé ✨ (@stylegist) on Sep 18, 2019 at 8:07am PDT

Theksojeni belin me rrip

View this post on Instagram

A post shared by TigonVintage (@tigonvintage) on Sep 24, 2019 at 2:14am PDT

/Telegrafi/