0Shares

Aplikacioni më i madh i mesazheve në botë, Whatsapp ka shtuar funksione të shumta së fundmi, duke përfshirë edhe mundësinë e editimit dhe kthimit të mesazheve tekstuale, si dhe përdorimit të  Live Location Tracking për t’i gjetur kontaktet tuaja.

WhatsApp është duke testuar një numër të karakteristikave të reja për përditësime në aplikacionin e vet të mesazheve.

Përditësimi i fundit beta për aplikacionin e famshëm që është në pronësi të Facebook sjell një funksion të ri që premton për të ndjekur lëvizjen tuaj në çdo hap. Në fakt edhe kontaktet tuaja mund ta dinë vendndodhjen tuaj, poashtu.

Megjithatë, këtë karakteristikë përdoruesit mund ta aktivizojnë me vetëdëshirë për disa minuta. Ideja e këtij funksioni është që t’ua mundësojë miqve ta gjejnë njëri tjetrin më lehtë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)