Aplikacioni i ri WhatsApp për Windows nuk kërkon më lidhje me një telefon për të dërguar, marrë dhe sinkronizuar mesazhe.

Një përditësim në faqen WhatsApp zbulon se aplikacioni i rifreskuar i Windows ka dalë nga beta dhe është i disponueshëm për shkarkim nga Microsoft Store.

Para kësaj, përdoruesit e Windows duhej të shkarkonin aplikacionin e desktopit të bazuar në ueb WhatsApp ose të hynin në shërbimin e mesazheve nga shfletuesi i tyre i internetit.

Aplikacioni i ri është vendas për Windows, gjë që duhet ta bëjë atë më të shpejtë dhe më të përgjegjshëm.

WhatsApp i ridizajnuar ka një ndërfaqe pak më të pastër në krahasim me versionin e mëparshëm.

Reklama

Sigurisht, ndryshimi më i madh është se nuk keni më nevojë ta mbani telefonin tuaj në linjë gjatë gjithë kohës për të sinkronizuar mesazhet midis telefonit tuaj dhe aplikacionit të desktopit. Kompania thekson se aktualisht është duke punuar edhe në një aplikacion vendas për macOS.

Reklama

Veçoria e shumë pajisjeve WhatsApp është jashtë versionit beta dhe është plotësisht e disponueshme. Ai ju lejon të lidhni deri në katër pajisje me një llogari WhatsApp, pa pasur nevojë për një telefon. Gjithçka është e siguruar me kriptim nga fundi në fund. /Telegrafi/