Një delegacion i qeverisë shqiptare vizitoi Moskën në vitin 1957.

Delegacioni i Bashkimit Sovjetik udhëhiqej nga Nikita Khrushchev dhe Nikolai Bulganin, ndërsa nga Shqipëria ishin Enver Hoxha dhe Mehmet Shehu.

Në shënimin e videos së publikuar nga “British Pathe”, emri i Enver Hoxhës nuk përmendet, por vetëm ai i Mehmet Shehut. Edhe kamera ka në fokus Shehun dhe jo Hoxhën. /SHO/Telegrafi/