Menstruacionet mund të jenë më të këqijat, apo jo? Midis ngërçeve, ndryshimeve të humorit, gjakut dhe gjithçka tjetër, kjo ngjarje mujore nuk është kurrë diçka që ju e prisni me padurim.

Por shumë shpesh problemet e kësaj periudhe fshihen nën qilim dhe nuk flitet për to, gjë që mund t’ju bëjë të ndiheni sikur jeni i vetmi me këto probleme.

Jo vetëm që kjo mund të lërë të ndjeheni të izoluar gjatë periudhës tuaj, por mund t’ju ndalojë të merrni ndihmën që ju nevojitet nëse ka diçka më shumë që po ndodh, si hormonet që nuk janë në ekuilibër.

Kjo pastaj mund të çojë në probleme në planin afatgjatë. Për t’ju ndihmuar që të flisni më shumë për periudhat tuaja, mjeku i shëndetit të grave Dr. Brighten ka lëshuar disa vizatime komike të periudhës së menstruacioneve me të cilat të gjithë mund të bashkë ndjejmë kur koha e muajit bën xhiron e saj.

Çokollata është e vetmja gjë që ndihmon

Reklamat që gënjejnë

Lotët e pakontrollueshëm

Shishja e nxehtë – miku juaj më i mirë

Planifikimi i veshjeve

/Telegrafi/