Vetëm një muaj pas prezantimit zyrtar në Prishtinë, nga përfaqësuesi zyrtar Auto Mita, kërkesa për Renault Austral tejkalon të gjitha pritshmëritë.

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)


Si fitues i çmimit Auto Best 2023, Renault Austral sjell: teknologjinë e avancuar 4Control, motor hybrid, 32 sisteme ndihmëse të shoferit dhe shumë veçori të tjera bëjnë veturën Austral t’i kaloj të gjitha pritshmëritë.

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)


Këto veçori e bëjnë këtë veturë tejet të dëshiruar nga të gjithë vozitësit dhe adhuruesit e veturave, dhe mund ta merrni duke filluar nga çmimi 29.990 euro.

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)


Rezervo test vozitje dhe përjeto nga afër veturën më të re Renault Austral

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

View this post on Instagram

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Auto Mita

Nr.tel:045 500 588

E-mail:info@automita.com