E futur në treg në mënyrën më unike të mundshme, duke treguar se nuk është e njohur për filma por për veturë të mirë, Dacia Sandero Stepway vjen me një çmim të jashtëzakonshëm në distributorin e autorizuar, Auto Mita.

Për vetëm 134 euro në muaj, ju mund të bëheni me Dacia Sandero Stepway të Ri, i cili posedon:

– Replikim të telefonit
– Kamerë për vozitje prapa
– Kontroll të klimatizimit
– Frenim emergjent
– Drita LED
– Navigacion me ekran me prekje 8 inç, etj.

Përndryshe, kjo veturë u prezantua gjatë muajit janar të këtij viti dhe për një kohë të shkurtë ka arritur të numërojë dhjetëra copë në familjet kosovare.

Për më shumë informacione rreth kësaj veture që vjen me performancë të jashtëzakonshme e çmim të volitshëm, vizitoni showroomin e Auto Mitës ose kontaktoni në: 045 500 588 apo 045 645 666.