Festivali i Filmit në Kanë është padyshim një nga ngjarjet më magjepsëse të tapeteve të kuqe të vitit.

Për dhjetë ditë me rradhë, A-lista e Hollivudit, supermodelet dhe elita evropiane zbresin në Jug të Francës në veshjet më mahnitëse. Nuk është koha të jesh minimale ose e nënvlerësuar, përveç nëse dëshiron të humbasësh në detin e fustaneve të sirenave të zbukuruara dhe fustanet e princeshave, transmeton Telegrafi.

Edhe pse festivali i filmit ikonik është shtyrë këtë vit për shkak të COVID-19, ja disa nga veshjet më të mira ndër vite:

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

/Telegrafi/