Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka thënë se rinia e Kosovës është plotë shpresë dhe energji. Këto komente Veseli i ka bërë pasi është takuar me disa maturantë nga Skenderaj.

Postimi i plotë i Veselit në facebook:

“Në festën e maturantëve të Skenderajt, kalova momente të paharrueshme bashkëbisedimi. Kemi një rini plot shpresë dhe energji. Ta kthejmë këtë energji në forcë zhvillimi e përparimi të atdheut tonë. Gëzuar matura e të gjithë maturantëve të Kosovës”, ka shkruar Veseli në profilin e tij në Facebook.