Ka lajme të mirë nga Genova, pasi Valon Behrami, Davide Biraschi, Filippo Melegoni dhe Lasse Schone janë shëruar nga COVID-19.

Një deklaratë nga klubi konfirmoi se këta katër lojtarë janë testuar negativë, që do të thotë se janë të lirë.

Genoa më parë kishte zbuluar se Federico Marchetti, Mattia Perin dhe Ivan Radovanoviç e kishin kaluar coronavirus.

Në mesin e të shëruarve është edhe futbollisti shqiptar, Valon Bahrami.

Në total, 22 persona te Genia ishin testuar pozitivisht, përfshirë 17 lojtarë. /Telegrafi/