LAJMI I FUNDIT:

Vajguri çudibërës: Besohet që shëron kancerin, diabetin dhe shumë sëmundje të tjera!

Vajguri çudibërës: Besohet që shëron kancerin, diabetin dhe shumë sëmundje të tjera!

Se mjekësia alternative nuk ka kufij, tregon edhe rastin nga Gjermania, ku njerëzit shërohen, besoni apo jo – me vajguri!


Në kohë të fundit është vërejtur që njerëzit gjithnjë më shpesh shkojnë në Shqipëri për të blerë vajguri – substancë për të cilën gjithnjë e më shumë besohet që ka forcë të pabesueshme shëruese, kur është fjala për sëmundjet malinje.

Reklama

Kerozina (vajguri i pastruar, i distiluar) pastron shumë mirë. Ai shërben për dekontaminim të trupit, regjenerim, shërim nga sëmundjet dhe plagët. Shumë raste kanë dëshmuar që mund të shërojë kancerin, tumorin, metastazën, sëmundjen e prostatës, diabetin, dobësinë trupore, paralizën e fëmijëve, reumatizmin, artritin, obstruksionet e zorrëve, leuceminë, aneminë, sëmundjet e shpretkës, lukthin, zorrët, pengesat e metabolizmit dhe shumë sëmundje të tjera.

Koha e marrjes së vajgurit kryesisht është derisa problemi të mos zgjidhet, mirëpo mund të merret edhe si preventivë, çdo vit, ndërkaq pas çdo kure me antibiotikë, nëse vendosni t’i merrni antibiotikët.

Kerozina + hemoterapia: ky kombinim nuk rekomandohet.

E para nga mjekët kishte folur publikisht gjermania Paula Ganner, nga klinika “Jakob” në Majn, i cila e kishte kaluar një jetë të tërë në hulumtimin e ilaçeve kundër kancerit dhe ka ardhur në përfundim të studimit të saj, se nëse gjatë dymbëdhjetë ditësh rresht pini një lugë çaji të gazit të pastër ju kurrë nuk do të sëmureni me kancer ose leukemi brenda atij viti.

Doktoresha Paula Ganner, e cila përndryshe edhe vetveten e ka mjekuar me vajguri që në moshën 31 vjeçare nga kanceri i zorrëve që është zgjeruar edhe në veshkë, ka evidencë shumë të rregulluar për mbi 2.000 pacientët e sajë, që kanë fituar jetë të re falë vajgurit me të cilin janë mjekuar nga kanceri.

Në saje të kërkesave të mëdha, sot vajturi është legalizuar në shërimin e kancerit në Zvicër, Francë, Poloni dhe Hungari.

Madje sipas disa pohimeve serioze thuhet se ka edhe një spital në Rusi, i cili e aplikon kurën me gaz natyror të parafinuar, kundër betejës me kancerin.

Në librin e tij “Mjekimi me kerozinë”, Gennady Malakhov shkruan se 100% vajguri i pastruar është i vetmi preparat i parrezikshëm dhe mjekues dhe se ky në fakt është emri i dytë i kerozinës.

Edhe pse ekzistojnë dëshmi të shumta, ky fakt është edhe sot e kësaj dite i mbështjellur me mister, ndërsa ky produkt, tani gjendet edhe tek ne në Kosovë. /Telegrafi/