Për transformim të plotë të trupit!

Beli i hollë më së shumti nxirret në pah muajve të verës kur veshim rroba të pakta dhe të shkurtra, ndërkaq beli del në pah në rroba banje apo në veshje të shkurtra, transmeton Telegrafi.

Puna e tyre nuk përfundon pas stërvitjes së bërë, sepse për formën e tillë nevojitet shumë më tepër. Beli i hollë nuk arrihet lehtë, sepse disa thjesht nuk kanë predispozita fizike për të, ndërkaq verës me siguri për të vuajnë më shumë se kurrë më parë.

Ekzistojnë ushtrime të caktuara të cilat mund t’u ndihmojnë atyre të cilët nuk kanë bel të hollë, por që dëshirojnë ta kenë.

Shikoni videon me një ushtrim të efektshëm pilates, i cili do t’ju ndihmojë që të arrini të kini bel të hollë dhe të ngushtë:

/Telegrafi/