Nëse nuk dëshironi që trupi juaj të mbulohet me lëkurë e cila ngjason me lëvore portokalli, atëherë ju duhet të qëndroni larg disa ushqimeve, pavarësisht sa të shijshme mund të jenë.

Shumë faktorë ndikojnë në lëkurën e pa dëshiruar, përfshirë mos balancimin hormonal, gjenetikën, ushqimin e pashëndetshëm dhe mungesën e aktivitetit fizik.

Sipas ekspertëve, ju nuk duhet të konsumoni sheqer, yndyrë të pashëndetshme dhe kripë, pasi që janë përgjegjëse për ruajtjen e ujit në trup dhe kështu e rrisin sasinë e lëngjeve në inde.

Është më mirë të konsumoni ushqime si: avokado, banane, xhenxhefil dhe vaj peshku. /Telegrafi/