0Shares

Ushqimet e qumështit HiPP BIO përmbajnë  cilësinë më të mirë “Kualitet- Bio” për zhvillim të shëndetshëm të fëmijëve.

Këto produkte janë të prodhuara me qumësht të vlefshëm organik dhe përbërës bio të kontrolluar rreptë nga ekspertët.

Janë gjithsej tri lloje të ushqimeve të qumështit HiPP Bio:

HiPP 1 Organik

300g dhe 800g

Acidi yndyrorë Omega 3&6 (LCP) shumë herë i pangopur në formë të zgjatur zingjiror, të përmbajtura sikurse në qumështin e nënës.

– Ka të gjithë ushqyesit thelbësorë

– tretet lehtë

– frymëzuar nga qumështi i nënës

– përmban Omega-3 Acidi yndyrorë

HiPP 2 Organik

300g dhe 800g

– Ideal gjatë moshës kur foshnja ushqehet me ushqim në kavanoz

– Acidet omega-3 natyrore yndyrore nga përbërësit organikë

– Materie ushqyese të rëndësishme për rritjen e shëndetshme

– Ngopës dhe lehtë i tretshëm

– Kalcium natyral

– Me Omega-3 Acidi yndyrorë

HiPP 3 Organik

300 g

– materie të rëndësishme për rritje dhe zhvillim

– ofron energji të vlefshme

– lehtësisht të tretshëm

– kalcium natyral

– me Omega-3 Acidi yndyrorë. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)