Nëse keni kursyer pak para dhe jeni duke kërkuar pak aventurë, atëherë qytetet e mëposhtme janë adekuate për ju.

Përveç se janë të mahnitshme për nga bukuria, qytetet e mëposhtme po ashtu njihen për koston e lirë të jetesës.

Telegrafi ju sjell këto qytete të cilat janë të përsosura për gjithsecilin që kërkon pushime me kosto më të lirë.

Bukureshti

Çmimet:

Taksi 1km: 0.40 euro
Birra 0.5l:
1.02 euro
Kafja:
1.06 euro
Një shujtë në restorant të lirë:
5.11 euro
Një shishe verë:
4.09 euro

Në foto: Bukureshti, Rumani

Krakowi

Çmimet:

Taksi 1km: 0.46 euro
Birra 0.5l:
1.60 euro
Kafja:
1.59 euro
Një shujtë në restorant të lirë:
4.12 euro
Një shishe verë:
4.54 euro

Në foto: Krakowi, Poloni

Sofja

Çmimet:

Taksi 1km: 0.40 euro
Birra 0.5l:
1.02 euro
Kafja:  
1.06 euro
Një shujtë në restorant të lirë:
5.11 euro
Një shishe verë:
4.09 euro

Në foto: Sofja, Bullgari

Budapest

Çmimet:

Taksi 1km: 1.44 euro
Birra 0.5l:
0.75 euro
Kafja:
1.24 euro
Një shujtë në restorant të lirë:
4.81 euro
Një shishe verë:
3.85 euro

Në foto: Budapesti, Hungari

Vilnius

Çmimet

Taksi 1km: 0.70 euro
Birra 0.5l:
2.00 euro
Kafja:
1.85 euro
Një shujtë në restorant të lirë:
5.00 euro
Një shishe verë:
6.00 euro

Në foto: Vilniusi, Lituani

Bratislava

Çmimet:

Taksi 1km: 0.70 euro
Birra 0.5l:
1.50 euro
Kafja:
1.77 euro
Një shujtë në restorant të lirë:
5.00 euro
Një shishe verë:
5.00 euro. /Telegrafi/

Në foto: Bratislava, Sllovaki