Një rast i dhunës në familje ka ndodhur në qytetin e Gjakovës.

Gjyshe dhe mbesë janë përshirë në një rrahje në mes vete. Policia njofton se të njëjtat janë arrestuar.

“Dy femra kosovare (gjyshe dhe mbesë) janë arrestuar, për shkak se janë përfshirë në një rrahje ndërmjet vete. Të dyshuarat pas trajtimit mjekësor janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë. /Telegrafi/