Aktori thotë që me ndihmën e këtyre tri fjalive i ka shkuar për dore që nga çdo situatë të dalë fitimtar. Gere nuk i lejon që ta mposhtin emocionet negative. Ja se si!

Ekziston një ushtrim i fuqishëm (por edhe i thjeshtë), të cilën aktori Richard Gere ka filluar ta përdorë para shumë viteve, dhe i cili pikërisht i ndihmonte shumë në jetë, transmeton Telegrafi.

” Këdo që e takoj në rrugë, njeriun apo insektin, mendimin e parë të cilin ia dërgoj është: ‘Të uroj fat’. Kjo ide në tërësi ndryshon atë që ndodh ndërmjet jush dhe atyre personave.

Po e them këtë nga përvoja personale. Ndonjëherë është aq e vështirë kur takoni armiq apo kur ballafaqoheni drejtpërdrejt me situatën e papritur e të vështirë. Kjo është ide shumë e dobishme e cila ju mëson që të mos lejoni t’ju mposhtin emocionet negative.

Reklama
Reklama

Keni rastin të krijoni hapësirë përreth vetes. E sheh se si shfaqen emocionet negative dhe, para se të të marrin kontrollin, ke kohë që t’i mposhtësh.

I sheh gjërat ashtu siç janë, injorancë e vërtetë, hidhërim i cili vjen nga unë, injorancë nga ana ime. Mposhtini ato, hidhni poshtë, shndërroni në dashuri

” Provoni dhe do ta shihni se si do të ndryshon jeta juaj , thotë aktori Gere. /Telegrafi/