Në tetë aksidentet në komunikacion dje në Shkup, një persona ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa dy të tjerë kanë marrë lëndime të lehta. Në pesë aksidentet tjera janë shkaktuar vetëm dëme materiale.

Sipas të dhënave të SPB Shkup, policia ka ç’kyçur nga komunikacioni 50 shoferë të cilët kanë vozitur me shpejtësi më të madhe se që është e lejuar, tre prej të cilëve kanë qenë edhe nën ndikimin e alkoolit, 13 para se të marrin patentën e shoferit.

Janë dhënë edhe 70 gjoba për parkim jo të rregullt të veturave, tre për shkak të mos regjistrimit të veturave dhe një për mbi ngarkim./Telegrafi/