0Shares

Telegrami ka lëshuar një version të ri të aplikacionit të tyre, Telegram 4.2 dhe aplikacioni sjell disa veçori të reja duke përfshirë edhe zhdukjen e fotografive.

Tani mund të zgjidhni se sa kohë dëshironi që një foto ose një video të zgjasë kur ta dërgoni tek dikush, sepse ajo do të zhduket automatikisht sapo të zgjidhet koha që keni caktuar ju për shkatërrimin ose fshirjen e saj të plotë.

Nëse vendosni një kohë të saktë, numërimi fillon momentin kur marrësi juaj hap foton ose videon që keni dërguar. Pas kalimit të kohës, foto / video do të zhduket përgjithmonë, ashtu si në bisedat sekrete.

Nëse marrësi përpiqet të bëjë një screenshot të dokumenteve që janë caktuar të jenë të zhdukura, ju do të merrni një njoftim menjëherë.

Versioni i ri i vjen gjithashtu me përmirësim të sigurisë dhe shpejtësisë, dhe ju mund të shtoni një bio në profilin tuaj.

Avancimi i softuerit Telegram 4.2 tani është në dispozicion.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)